Várjuk Jászberénybe!

Ezzel a mondattal indultunk el augusztus 20-án reggel a Balatonfüredi Borhetek rendezvényre, hogy képviseljük, népszerűsítsük és bemutassuk Jászberényt kézműves termékeink által.

Megtisztelő felkérésnek tettünk eleget, amikor augusztus 20 – 28. között részt vehettünk a Balatonfüredi Borhetek rendezvénysorozaton. A Városok, Falvak Szövetsége felajánlott Jászberény számára egy asztalt, amelyen bemutatkozhattunk. Ehhez nyújtott anyagi támogatást Jászberény Város Önkormányzata és a Jászkerület Nonprofit Kft.

Az érdeklődők megcsodálhatták a Fejér Mária Népi Díszítőművészeti Szakkör tagjainak munkáit, Vasné Sass Katalin segítségével megismerhették a jász hímzés jellegzetességeit. Továbbá megkóstolhatták a Molnár Méhészet Jászság területén gyűjtött mézeit is.

Sok – Jászságból, Jászberényből – elszármazott emberrel találkoztunk, akik örömmel tekintettek vissza az itt eltöltött évekre, és elmondták, hogy szívüknek mindig kedves hely mard.

Több száz Jászberényről szóló kiadványt osztottunk szét, melyet szívesen fogadtak a Tagore sétány platánjai alatt sétálgató, nézelődő emberek.

Reméljük, hogy sikerült felébresztenünk az érdeklődésüket, kíváncsiságukat városunk iránt, és a jövőben sokan ellátogatnak majd Jászberénybe!

Molnár György és Molnárné Laki Edit

 

Vélemény, hozzászólás?