Nyáresti szerenád

Augusztus utolsó vasárnapján este tartotta nyárbúcsúztató esti szerenádját a Déryné Vegyes Kar a CO-OP Star Zrt épületének aulájában.

A műsor szerkezetét a kórus karnagya, Ferencz Sándor választotta, akit a minőségi szórakoztatás vezérelt.

Tehetséges szólistáik Ferencz Sándor zongora kíséretével emelték a hangulatot, kiket többször visszatapsoltak. Tóth Árpád két szólóval örvendeztette meg a hálás közönséget. Ihász Gábor-S.Nagy István szerzőpáros „Múlnak a gyermek” évek és Luigi Denza híres „Funiculi, Funiculi műveit tolmácsolta. Csillik György Eduárdo di Capua „O sole mio”- című darabjával tapsoltatta meg a nagyérdeműt. Banka Sándorné és Csillik György, „Szép volt, de szép” operett kettőse és a nóta csokor következett. Itt már a közönség is beszállt az éneklésbe és vastapssal fejezte ki elégedettségét.

A műsor után nem távozott el a hallgatóság, hanem beszélgetésbe kezdtek a kórus tagjaival, közben gratulációikat fejezve ki.

A hangulatot vendéglátással emelte a kórus, kis vörös borral, pogácsa és görögdinnye felszolgálásával a helyszínt és az eszközöket biztosító önzetlen támogatók jóvoltából.

Vélemény, hozzászólás?