Ki a legszebb roma lány?

Július 7-én került megrendezésre Jászapáti első Roma szépségversenye, a Pájer Antal Művelődési Házban.

A már első alkalommal is nagy népszerűségre szert tevő verseny Farkas Jolán, a Vihar Rózsák tánccsoport vezetőjének az ötlete volt, amit Kis Józsefné segítségével sikerült is megvalósítani.

A versenyzőket telt ház fogadta, akik 4-7, 8-12 és 13-20 éves korosztályokban mérettethették meg magukat. A lányok előre betanult mozdulatokkal, szép ruhákban, gyönyörű hajakkal és sminkekkel vonultak a színpadra, így a zsűrinek sem volt könnyű dolga eldönteni, hogy a sok szép lány közül ki is a legszebb! Amíg a zsűri elvonult, addig a Vihar Rózsák tánccsoport tagjainak előadása szórakoztatta a közönséget. A zsűri tagjai: Dr. Völgyi István, Farkas Ferenc, Nagypálné Berki Zsuzsanna, Ifj. Pócs János és Kis Józsefné.

Az eredmény kihirdetése előtt Farkas Ferenc mondott beszédet és Kis Józsefné is gratulált mindenkinek, valamint elmondta, hogy szeretné, ha a jövőben fiúkat is látna majd a színpadon.

Díjazottak:

4-7 éves korosztályban: első helyezett: Banya Karolina, második helyezett: Farkas Hermina, harmadik helyezett: Farkas Fruzsina.

8-12 éves korosztályban: első helyezett: Farkas Emília, második helyezett: Farkas Amanda, harmadik helyezett: Béki Noémi Kasszandra.

13-20 éves korosztályban: első helyezett: Duka Jolán Vivien, második helyezett: Farkas Olívia, harmadik helyezett: Duka Amanda.

A Kamilliánus Közösség különdíját pedig Nyíri Vanessza és Farkas Henrietta vehette át. Senki sem szomorkodott, hiszen a versenyről helyezés nélkül távozók is gyönyörű ajándékcsomagokkal térhettek haza.

Farkas Jolán elmondta, reméli, hogy ennek a szépségversenynek a jövőben is lesz folytatása és külön megköszönte a Városi Önkormányzat és a támogatók segítségét, akik nélkül ez a délután nem jöhetett volna létre.

Nagy Tímea
Latest posts by Nagy Tímea (see all)

Nagy Tímea

AJászapáti Hírmondó, valamint a BerényCafé külsős újságírója.

Vélemény, hozzászólás?