Nyári felújítások

A város több utcájában elkezdték az ivóvízhálózat rekonstrukcióját és az útfelújítási munkálatokat, ami most ugyan lassítja a forgalmat, de hamarosan megkönnyíti a közlekedést.

Jászberény Városi Önkormányzat idén is bőven áldoz költségvetéséből az infrastruktúra fejlesztésekre. Útfelújításra és útépítésre százmillió forintot költenek, míg a vízi közművekre 61,9 millió forintot különítettek el.

Az ivóvízhálózat rekonstrukciós munkálatait a Liget, az Árok, a Fazekas (a Tóth és Szabó utcák közti szakasza) és a Szarka (a Tavasz és Bajnok utcák közti szakasza) utcákban, valamint a Puskin sétányon (a Szent Imre herceg út és a Móricz-híd közti szakasza) végzik. Ezekben az utcákban a felújítás végeztével az utakat is felújítják, valamint a Régivágóhíd, a Sármány (a Bedekovich és Perec utcák közti szakasza), a Csörsz, a Fecske és az Ifjúság utcákban is renoválják az útburkolatot. A Tímár utcában a meglévő, hiányos szórt alapot javítják csapadékvíz-mentesítéssel. A Nádor utca 2. számú társasház mellett elkészült az új kőszórásos út, így a garázsokat már könnyebben meg lehet közelíteni.

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?