Lányok sikerei a BalatonMan Kenese versenyen

Lehettet rutinos triatlonversenyző, vagy csak a sportággal most ismerkedő teljesítő, a balatonkenesei Balaton Man versenyen mindenki megtalálhatta a magának megfelelő kihívást a hétvégén.

Szöllősi Boglárka a Jászberényi Triatlon Egyesület versenyzője a középtávot találta számára megfelelőnek. 1,9 km úszás, 90 km kerékpározás majd 21 km futás folyamatos teljesítését vállalta, első alkalommal indulva ezen a távon. Nagyon jól sikerült a debütálása! Középtávon, női mezőnyben a harmadik helyen érkezett célba, ezzel megmutatatta mire is képes triatlon versenyszámban.

A BalatonMan Kenese betétprogramjaként megrendezett futóverseny az Energy Fáklyás Futam egy fantasztikus rendezvény. Látványos, egyedi hangulatú, fáklyákkal kivilágított pályán együtt futhatsz az ironman távot teljesítő triatlonosokkal. Demeter Mónika (szintén a Jászberényi Triatlon Egyesület versenyzője) azzal a szándékkal érkezett, hogy a nők között megnyerje az éjszakai futóverseny 14 km távját. Ennek érdekében mindent meg is tett, ami olyan jól sikerült, hogy abszolútban harmadikként, a női mezőnyben első helyen futott be.

A lányok teljesítményét tekintélyes méretű kupákkal és a szponzorok ajándékaival jutalmazták a szervezők.