Jászberényi bronzérem görhokiban.

A nyári melegben a jászberényi fedett jégpálya természetesen nem üzemel, de a város három jégkorong csapatából többen úgy gondolták, hogy korcsolyacipőjüket lecserélik ez időszakra, görkorcsolyára. Ez egészen jól sikerült, hiszen bronzéremmel tértek haza a fővárosból, a görhoki kupáról.

Városunk csapatának nem volt lehetősége megfelelő pályán edzeni, így a fővárosba jártak fel, hogy a fent említett „cipőcseréhez” hozzá szokjanak. Rövid felkészülés után, június 12-én vasárnap a „Bauer Inline Magyar Kupa 2016” – névre keresztelt görhoki tornára neveztek be, amit az Újpest Jégpályán rendeztek. Ilyen mérkőzéseken a jégpálya betonjára speciális inline borítást tesznek, a pályaméret ugyan marad, de a jégkoronghoz képest, 4-4 mezőnyjátékos, valamint a kapus van egyszerre a küzdőtéren.  

Csoportmérkőzésekkel – kőrmérkőzéses formában – kezdődött a küzdelemsorozat, ahol kellemes meglepetésre csoportelsők lettek a fiúk. Ezt követően viszont az elődöntőt elveszítették. Így következett az un. bronzmeccs, amit sikerült megnyerniük a jászberényi görhokisoknak.  A Bauer Inline Magyar Kupát, a fővárosi illetőségű, White Sharks nyerte, viszont a torna legjobb kapusa Barna Ádám lett, aki a jászberényi kaput védte.