Mezőgazdasági gazdaságszerkezeti összeírás

Tisztelt Jászapáti lakosok! A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2016. június 1-jei eszmei időponttal június 1. és 30. között – az Európai Parlament és a Tanács rendeleteinek megfelelően – mezőgazdasági gazdaságszerkezeti összeírást (Agrárium 2016) hajt végre.

Az összeírás célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU, gazdálkodók és felhasználók részére. Az összeírás során a mezőgazdasági tevékenységhez használt földterületről és vetésterületről, állatállományról, továbbá a munkaerővel kapcsolatos adatokról, illetve néhány kiegészítő információról kell adatot szolgáltatni.

Az összeírási időszakban (június 1-30.) a KSH számlálóbiztosai fognak házról-házra járni a számunkra kiadott címlista alapján.

Az összeíráshoz kapcsolódóan az összeírásban érintettek, illetve résztvevők részletes felvilágosítást kaphatnak a gszo2016@ksh.hu e-mail címen, illetve az összeírás időszakában a következő zöldszámon: 06-80/200-224. Kérjük szíves együttműködésüket!

Polgármesteri Hivatal
Jászapáti