Berek Gábor testépítő Európa Bajnok!

Május 10-én megjelent írásunkban már közöltük, hogy Berek Gábor testépítő, Európa-bajnokságra és VB-re készül. Nos, az első nagy fellépésen az Európa-bajnokságon túl van, nem is akármilyen eredménnyel. 

Az EB-t megelőzően Berek Gábor május 21-én, Nyíregyházán vett részt a WBPF kvalifikációs versenyén, ahol Abszolút Magyar Bajnok lett. Így nagy reményekkel vehetett részt május 28-29-én a 7. WBPF Európa Bajnokságon, amit Budapesten a MOM Sport multi-funkciós rendezvénycsarnokábantartottak.

Gabi-2.JPG

Városunk versenyzője a -85 kg-os testépítő kategóriában regisztrált a kontinens versenyre, ahol remekül teljesített, hiszen aranyérmet szerzett. Ez egyben azt is jelentette számára, hogy indulhatott az abszolút bajnoki címért is. Erről annyit kell tudni, hogy ebben a versenyben a kategóriák legjobbjai mérettetik meg magukat. Nos, Berek Gábor itt sem talált legyőzőre, így testépítő Európa- és Abszolút Európa Bajnok lett!

Gábornak nem sok ideje marad pihenni, hiszen a következő megmérettetése június 19-én lesz Olaszországban, a WABBA Világbajnokságon, amire természetesen gőzerővel készül.