Első helyen várják az őszt a teniszezők

Jászberény teniszcsapata továbbra is menetel az OB3-as csapatbajnokságban. Május utolsó hétvégéjén újabb két győzelemmel folytatták remek tavaszi szereplésüket.

Május 28-án, szombaton Tiszaújvárosba utazott a berényi teniszcsapat, ahol 9-0-ra nyertek a vendéglátók ellen. Másnap (05.29.) vasárnap már sokkal nehezebb ellenfél várt rájuk a fővárosban, ez pedig nem volt más, mint a szintén jó erőkből álló Gém Se. A csoportrangadó hatalmas csatát hozott, ahol szerencsére nem remegett meg a jászberényi teniszezők keze, azaz ezt a meccset is megnyerték. Már az egyéni küzdelmek alatt látszott, hogy nem bíztak semmit a véletlenre, hiszen 4-2-es vezetésre tettek szert. Aztán, hogy biztos legyen a végső siker, két párost is abszolváltak és így biztos 6-3 arányú győzelmet arattak a fővárosi gárda ellen.   

Ezzel a mérkőzéssel be is fejeződött a tavaszi szezon. A CO-OP Star TE makulátlan mutatókkal a képzeletbeli dobogó tetején várja az őszi folyatatást. Ez azt is jelenti egyben, hogy kézzelfogható közelségbe került számukra a bajnoki cím.