2. Gyakorló, 4. a Bercsényi

Az elmúlt héten az I. korcsoport (2007. január 1. után születettek) küzdelmeit rendezték a fiú labdarúgó diákolimpián. A mérkőzéseknek Jászberény adott otthont.

Hat csapat részvételével zajlott a megyei fiú labdarúgó döntő, ahol két csoportra sorolták a résztvevő csapatokat. Az egyik csoportban a Bercsényi M. Általános Iskola 1:1-es döntetlent játszott a Szolnok Szandaszőlőssel, majd 2:1-re legyőzte a Karcagot. Mivel a Szandaszőlős is 2:1-re verte a karcagiakat, így büntetőrúgások után alakult ki a sorrend a csoportban. Ebben a negyedik pár döntött a szolnokiak javára, így a Bercsényi 2. helyen jutott az elődöntőbe. A másik csoportban a Gyakorló Sportiskola 3:3-at játszott a Szolnok Széchenyivel, majd a Széchenyi 4:2-re verte a Rákóczifalvát. Az utolsó mérkőzésen a Gyakorló Sportiskola simán verte több góllal a Rákóczifalvát, így csoportelső lett.

A keresztjátékokban a Gyakorló a Bercsényi verte, míg a Szandaszőlős a Széchenyit, így Gyakorló – Szolnok Szandaszőlős döntőre került sor. A szolnokiak 4:0-ra nyertek így a Gyakorló Sportiskola megyei második lett, míg a Bercsényi M. Általános Iskola a bronzmérkőzésen alulmaradt a Széchenyivel szemben így a negyedik helyen végzett.

Gyakorló Sportiskola csapata:Csányi Kristóf, Gazsi Zalán, Nagy Barnabás, Czigány Jakab, Kátai Marcell, Faragó Gergő, Sárközi Zsombor, Mustó Gergő és Hábenczius Hanna Felkészítő:Lukácsi Lóránt és Pestiné Járomi Edit

I. kcs.jpg

Kiss Attila és 4. helyezett csapata

Bercsényi M. Általános Iskola csapata: Sárfalvi Gergő, Muhari Zalán, Gál Kristóf, Fejes Ádám, Halász Gergő, Orendás Gergő, Horti Bálint, Ruskó Milán, Nagy Mátyás és Vízi Kornél. Testnevelő tanár: Kiss Attila