Első bálozó bölcsőde

A Városi Önkormányzati Bölcsőde is belépett az első bálozók sorába tavasznyitó jótékonysági rendezvényükkel, melyre szombaton került sor a Déryné Rendezvényházban.

Tóth Mónika intézményvezető köszöntötte a megjelenteket, majd Szabó Tamás polgármester nyitotta meg a rendezvényt. A Mozgásvilág Táncklub és a Dance Fitness SE növendékei látványos koreográfiákkal színesítették a műsort, olykor igen lélegzetelállító mutatványaikkal.
A finom vacsora előtt Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője mondott pohárköszöntőt. Jó gazda lévén a mag megfelelő táptalajba kerülésének fontosságát emelte ki, hiszen ha gyermekeink jó kezekbe kerülnek és megfelelő alapokat kapnak, akkor egészséges, kiegyensúlyozott felnőtt válhat belőlük.

A bölcsőde dolgozói is nagyon készültek a rendezvényre, desszertként az ő és a szülők süteményeit szolgálták fel. Az élethű virág dekorációkat a kreatív nevelőnők keze munkáját dicsérik. A bál bevételét, több mint kétszázezer forintot, mozgásfejlesztő játékok beszerzésére fordítják majd.

Mi sem bizonyítja tehát jobban a bál sikerét, mint a százhúsz résztvevő és a késő estig tartó mulatság. Tóth Mónika örömét fejezte ki, hogy ilyen nagy érdeklődéssel fogadták a Városi Önkormányzati Bölcsőde első jótékonysági rendezvényét. „Ebből is jól látszik, hogy a bölcsődei nevelés iránti társadalmi igény folyamatosan növekszik. Egyértelművé vált, hogy a bölcsőde ma már nem egy megőrző-, gondozó helye a legkisebbeknek, hanem a gyermekek intézményesített nevelésének helyszíne. A bölcsőde a kisgyermekes családok támogatásának kiemelt eszköze.”