Alapszakasz 3. a Jászberényi CHC

Lejátszotta utolsó alapszakaszbeli meccsét a Jászberényi CHC jégkorongcsapata az Amatőr Hoki Liga II. osztályában.

Nem a berényi hokisak szája íze szerint kezdődött a derbi, hiszen az ellenfél talált Simon Dániel kapujába, 1-0. Szerencsére a berényi srácok nem szeppentek meg és Tóth Róbert révén gyorsan egyenlítettek. Sőt, hogy nyugodtan vonuljanak pihenni az első harmad után, Balogh Zsolt is bevágott egyet, így ezzel 2-1-re alakult a mérkőzés.

Bizonyára a rövid pihenő alatt azt határozták el a srácok, hogy lehúzzák a rolót kapujuk előtt, e mellett pedig növelni fogják előnyüket. A taktika bevált. Tábori Attila adta meg az alaphangot 3-1, majd Versegi Imre növelte a JCHC előnyét, 4-1.

E háromgólos előnnyel sem elégedtek meg hokisaink, hiszen Taczman Norbert kékvonalról leadott bombája tört utat a hálóba. Ezzel már 5-1 állt az eredményjelzőn. Arról meg ismét Tábori Attila gondoskodott, hogy legalább a fél tucat legyen az ütött góljaik száma, 6-1. A biztos előny tudatában egy kicsit kiengedett a berényi védelem és a vendéglátók szépítettek, 6-2. Ezt úgy tűnik Balogh Zsolt zokon vette és kettőre növelte góljainak számát és egyben a végeredményt is beállította.  

ESMTK Jégtörők – Jászberényi CHC 2-7

A Pesterzsébeten rendezett mérkőzést magabiztosan és megérdemelten nyerte tehát városunk 3. számú hoki csapata. Ez egyben azt is jelenti számukra, hogy megőrizték 3. helyüket. Ám a szabályok szerint még egy un. rájátszásos mérkőzés hátravan, az ESMTK Jéglovagok ellen, akik a 4. helyen végeztek a táblázaton. Természetesen az a csapat kapja majd a bronzérmet, amely az összecsapást megnyeri.