Nem csak zene volt

Meglehetősen sok ismerős arc bukkant fel szombaton az Ifjúsági Házban, hogy egy jó hangulatú koncert keretében szerezzenek kellemes estét.

Talán már kiderült, hogy a színpadot az Ismerős Arcok nevű együttes foglalta el, hogy városunkban is teltház előtt mutassa be régi slágereit és legfrissebb szerzeményeit tartalmazó Csak a zene című produkcióját. Az együttes azt a fajta rockot játssza, mely mind zenei, mind szövegvilága révén fogyasztható szinte bármely korosztály számára. Nem véletlenül voltak jelen a berényi koncerten kisgyermekes családok, és inkább már az idősebb generációhoz tartozó rajongók is. A legifjabbak apa nyakában vagy a terem szélén álló székek valamelyikén pipiskedve együtt énekelték a felnőttekkel az ismert nótákat. A nemzeti érzelmeket, a barátságot, a család, a közösségi lét fontosságát hangsúlyozó dalok szövegükben és zenei világukban is értéket közvetítenek.
Nyerges Attila énekes mellett viharos tapsot kiváltó szerepet kapott Tánczos István szaxofonos, énekes és Práder Vilmos gitáros, aki hangszerével tett egy kört a közönség soraiban is.