Pályázat üzlethelyiségre

Jászapáti Városi Önkormányzat  bérbeadásra meghirdeti a tulajdonában lévő  Jászapáti, Damjanich út 8. szám 3. ajtó alatti nem lakás céljára szolgáló helyiséget.

A helyiség 174 m2 alapterületű, 12 helyiségből álló, központi fűtéssel ellátott, nem lakás céljára szolgáló helyiség. A hasznosítás célja: üzlet (Az üzlet nyitási, illetve működési engedéllyel összefüggő szakhatósági előírások megvalósításának költsége a bérlőket terheli.)A bérlemény havi bérleti díja: 126.800 Ft + ÁFA.

Az óvadék alsó határa, amelyre licitálni lehet: 253.600.-Ft.
A pályázat nyilvános. A pályázaton csak az vehet részt, aki a pályázati adatlapot igazoltan átvette.
A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó által kitöltött pályázati adatlapot (a pályázó nevét, lakcímét, cég székhelyét, cég adószámát, cég képviselőjét, a cég fő tevékenységi körét, milyen célra kívánja igénybe venni az üzletet, a felajánlott bérleti díjat, az óvadék megfizetésének vállalását, a fizetőképesség igazolását. (Utóbbit a pályázat benyújtását megelőző egy havi kereseti kimutatással, jövedelem igazolással vagy adóigazolással kell igazolni.)

A pályázatot zárt, „Jászapáti, Damjanich út 8. szám 3. ajtó” megjelöléssel, feladót és egyéb más jelet nem tartalmazó borítékban kell benyújtani a Jászapáti Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályán (Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.) 2016. április 4-én, 12 óráig.
A pályázat felbontására a benyújtás napján – április 4-én 16 óráig – kerül sor.
A beadott pályázatokat a soron következő Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonkezelői Bizottság megtárgyalja. A nyertes pályázat elfogadásáról a képviselő-testület dönt, melyről írásban értesítjük a pályázót.

A pályázat részletes tartalmi feltételeiről, a pályázati adatlapról a Polgármesteri Hivatal fszt. 10. sz. irodájában lehet érdeklődni. A pályázat kiírásának időpontja: 2016. március 4.
Polgármesteri Hivatal Jászapáti