Pályázat sportszervezetek részére

Jászberény Városi Önkormányzat Humán Erőforrás Bizottsága pályázatot hirdet sportszervezetek részére. A pályázat a jászberényi sportszervezetek éves működését, sportrendezvények szervezését és a városi sportlétesítmény használatot kívánja támogatni.

Pályázhatnak a jászberényi székhellyel rendelkező, illetve tevékenységüket Jászberényben is kifejtő olyan sportszervezetek, sportegyesületek és diáksport szervezetek, amelyeket a bíróság 2015. március 14-ig jogerősen nyilvántartásba vett, és az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják. Sportlétesítmény igénybevételi támogatás önkormányzati tulajdonú sportlétesítmény használata vonatkozásában igényelhető, melynek feltétele az üzemeltetővel kötött bérleti szerződés.

A pályázatokat kizárólag az erre a pályázati célra közzétett (működési, rendezvényszervezési, sportlétesítmény-használatbavételi) pályázati adatlapon nyújthatók be 2016. március 21-én 12.00 óráig. Az adatlap és további fontos információk a www.jaszbereny.hu honlapon elérhetőek, illetve további információ kérhető az 57/505-749-es telefonszámon.

Jászberény Városi Önkormányzat Humán Erőforrás Bizottsága