Kupagyőztesek a fiatal focisták

A Kiss Csaba vezette Jászberényi FC 10 éves fiúkból álló utánpótlás csapata Hevesen a sportcsarnokban szerepelt a hétvégén, egy teremlabdarúgó tornán. Ahol kilenc együttest megelőzve Kupagyőztesek lettek.

A tornára 10 csapat nevezett, így a rendezők két ötös csoportot alakítottak ki, amelyben körmérkőzéses formában döntötték el a sorrendet. A berényi srácok igen jó nevű alakulatokkal kerültek egy csoportba, hiszen az Egri Sportcentrum, Olasz Focisuli Debrecen, DVSC és a Tiszaújváros legjobbjai álltak velük szemben.  Kiss Csaba tanítványai remekül futballoztak, hiszen mind a négy ellenfelüket legyőzve csoportelsők lettek. Következhetett számukra a döntő találkozó, ahol Gyöngyös együttesével kellett megmérkőzniük. A Mátra alján fekvő város utánpótlás csapatával aztán igen kemény izgalmas csatát vívtak, de végül is 1-0 arányban őket is legyőzték, így egy újabb Kupát rakhatnak idehaza a vitrinbe az U-10 –es kis team tagjai.

Ezzel nem zárult le a „trófeagyűjtés”, hiszen a torna legjobb kapusa – a mindössze az egy gólt jegyző – ifj. Rácz Róbert lett. A legjobb játékosnak járó különdíjat pedig, Bagi Ádám vehette át.