Új közösségi tér létesül

A jászberényi székhelyű Helyet! Alapítvány Szörpölde című projektje támogatást nyert a MOL Zöldövezeti Program pályázatán. Így lehetőség nyílik a Jászberény Kossuth út, illetve a Faiskola út közötti zöldterület fejlesztésére, rehabilitációjának megvalósítására.

A tervezett kivitelezés során új közösségi tér jön létre a Faiskola utca és a Vaspálya utca által határolt területen, ahol a munkálatok során elsősorban olyan növények kerülnek kiültetésre, melyek terméséből, virágzatából szörpök készíthetőek.

Az új tér közösségi programot nyújt az ott élőknek, illetve azok számára, akik a jövőben szívesen vennék igénybe az itt nyújtott lehetőségeket.
Az alapítvány várja a megvalósításhoz csatlakozni vágyókat március 3-án, csütörtökön 17 órakor Jászberényben a Faiskola u 3. szám alatti Szolgáltatóházba. Ekkor és itt kerül sor a munkálatokkal kapcsolatos egyeztetésre, valamint a program részvételére vonatkozó előzetes regisztrációra.

Ezt követően március 12-én, szombaton 8 órától megkezdődnek a kivitelezési munkálatok. Ekkor családi nap és húsvéti játszóház várja a programot segítő családokat, lakosokat a Szolgáltatóházban.  A résztvevőknek ebédet biztosítanak, ezért előzetes regisztráció szükséges.

További információ és csatlakozási lehetőség: www.facebook.com/helyetalapitvany