Büntetőkkel nyertek a Harcosok

Február 21-én vasárnap este sem maradt üresen és persze némán a Jászberényi Jégcsarnok, hiszen városunk három csapata közül a Warriorsnak bajnoki meccse volt, egy fővárosi  alakulattal.  

Amatőr Hoki Liga bajnokság I. osztályában zajló mérkőzést ezúttal is lelkes hazai szurkolótábor követte figyelemmel, akik azt láthatták, hogy mindkét csapat nagy iramban kezdte a mérkőzést. Egy jó darabig egyik gárda sem talált ellenszert a jól záró védelem ellen. A 13. percben aztán nagy ováció követte az egyik támadás befejezését, hiszen Oskola Sándor átadásából Guba Martin megszerezte a vezetést a hazai csapat számára. (1-0) Még meg sem száradt a tinta a jegyzőkönyvvezető papírján máris oda kellett írnia még egy egyest, mert a vendégek azonnal betálaltak Csókási kapujába. 1-1.

Az első szünet után is folytatódott a küzdelem és kirajzolódni látszott, hogy egyenlő felek küzdenek a pályán, azaz nagyon szoros eredményre lehet számítani a meccs végén. A 2. harmad közepén ismét örvendezett a helyi publikum, hiszen Szántay Máté találata, 2-1-es vezetést jelentett a harcosok számára.

Úgy tűnik a vendégek sehogy sem nyugodtak bele az egygólos hátrányba és igencsak tűz alá vették a berényi kaput. Egy 4 perc elteltével aztán ki is egyenlítettek, 2-2. A meccs hátralévő időszakában – bár mindkét együttes döntésre akarta vinni a dolgot -, már sehogyan sem sikerült mattolni egyik kapuvédőt sem.

Így természetesen egy idegtépő utójáték, azaz a mindent eldöntő büntető lövések következtek. A 3-3 kijelölt játékosból aztán csak Guba Martin talált be, így a hazai csapat kettő, míg a vendég eggyel gazdagodtak.

Warriors JászberényIT ON ICE 2-2, büntetőkkel 3-2.

Pesti Sándor csapatvezető ezúton is köszönetét fejezi ki a lelkes szurkoló tábornak a fergeteges bíztatásért.