Jól sikerült a főpróba

Jászberény labdarúgó csapata lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését, hiszen a következő hétvégén már megkezdődik a pontvadászat az NB III Keleti csoportjában is.

Kissé hűvös, de kellemes napsütéses idő fogadta a JFC – Gyöngyös mérkőzésre kilátogató szurkolókat, akik elég sokan voltak kíváncsiak arra, hogyan is fog „kinézni” Igor Nicsenko alakulata a tavaszi szezon kezdetére.

Mivel egy edzőmeccsnek nem az a lényege, hogy az ember a körmét rágja le az izgalomtól, volt időm a vezetőedző két segítőjével – Gróf Attilával és Arany Lászlóval is szót váltanom. Láthatóan nagyon jól érezték magukat a kispadon ülőkkel együtt és ebből fakadóan igen barátságosan fogadtak. Természetesen néhány focistát is sikerült szóra bírni. Soretcz Szabolcs és Ponczók Csaba elmondták, hogy nagy jó közösségbe „cseppentek”, jó a hangulat a társakkal és a vezetők is mindent megtesznek, hogy nekik csak a focival kelljen foglalkozniuk. Gulyás Szabolcs, helyi nevelésű fiatalember pedig arról beszélt, hogy két társával – Nagy Szabolccsal és Csuzz Martinnal – meglepődtek, amikor a nagyok keretébe behívták őket. –„Keményen edzünk és természetesen szeretnénk meghálálni a bizalmat. Szerencsére a felnőttek nagyon befogadóak és segítik a beilleszkedésünket.” – mondta röviden a JFC tehetséges futballistája.

JFC tizenegye: Miski Zoltán – Lékó Gergő, Szanyi Krisztián, Mile Krisztián, Soretcz Szabolcs – Ulvicki Mihály, Ponczók Csaba, Kiss Róbert, Tisza Kálmán – Lukács Richárd, Igor Nicsenko összeállításban kezdte a játékot a műfüves pályán, akik Ponczók Csaba góljával 1-0-ra vezettek a szünet kezdetéig.

A 2. játékrészben játéklehetőséget kapott még: Menczeles Iván, Dancsa Máté, Gulyás László és Gulyás Szabolcs is.Valamint a keret tagja volt még: Nagy Szabolcs, László Krisztián, Csuzz Martin és Litkei Barna. Ebben a játékrészben már igen szép támadásokat láthattunk, és a megszerzett gólok is jó benyomást tettek az érdeklődőkre. Ezeket az „új fiúk” közül Kiss Róbert és Lukács Róbert „termelték” a vendégek kapujába. Az edzőmeccs végeredményét pedig, Igor Nicsenko állította be:

Jászberényi FC – Gyöngyös 4-0

Jól sikerült tehát a főpróba és jöhet az előadás február 13-án, Kazincbarcikán 14 órai kezdettel. Az első hazai mérkőzést pedig, február 20-án szintén szombaton, és ugyancsak 14 órától rendezik.