Elment Szoszó…

2016. február 4-én, 49 éves korában hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jászberény történetének egyik legnagyobb labdarúgója, edzőnk és barátunk, Ládi József.

Ládi József /1966/, mindenki által ismert becenevén “Szoszó” egyedülálló labdarúgó volt, 265 góljával máig vezeti a helyi mesterlövészek listáját. Másod- és harmadosztályban is gólkirály tudott lenni, 1990 és 2000 között kilenc alkalommal nem engedte át másnak ezt a címet. A jászberényi focisták szereplési ranglistáján 377 mérkőzéssel az ötödik helyen áll, három bajnoki cím tulajdonosa. Ígéretes edzői pályáját klubunknál NB II. U15-ös bajnoki bronzéremmel nyitotta, de remélt pályafutása már nem teljesedhetett ki.

Játékosként és edzőként nyújtott hozzáállásod, szakmai és nevelői tevékenységed, gyermekek iránti szereteted példa lehetett valamennyiünk számára. Egy nagyszerű embert veszítettünk el, Nélküled már sosem leszünk ugyanazok, mint Veled voltunk. Nem leszel már velünk az elkövetkező nehéz összecsapásokon, de elfelejteni sosem fogjuk!

Vezetők, alkalmazottak, edzőkollégák, játékosok megrendülten, fájó szívvel búcsúzunk Tőled Szoszó!

Forrás: jaszberenyifc.hu