Dobogón a Jászberényi CHC

Vasárnap este (01.31.) játszotta soron következő bajnoki mérkőzését a Jászberényi CHC az Amatőr Hoki Liga bajnokság II. osztályában. A kilátogató szurkolók ezúttal sem unatkoztak, hiszen változatos izgalmas, és ami lényeges, győztes mérkőzés szemtanúi lehettek.  

Az ősszel vereséget szenvedett városunk 3. számú jégkorongcsapata Pesterzsébeten, így a visszavágás reménye fűtötte a játékosokat. Ennek ellenére nem úgy alakult az első harmad eleje, ahogy remélték, hiszen 0-2 állt az eredményjelzőn. Szerencsére nem szeppentek meg hokisaink és az előrehúzódó hátvéd, Ács Viktor révén szépítettek. Sőt, hogy nyugodtan töltsék az első nagyobb pihenőt, arról Versegi Imre gondoskodott, 2-2.

A 2. etapban viszont már Kuhár István csapatának szája íze szerint történtek az események. Nemcsak uralták a mezőnyt, hanem a fővárosiak kapujába is betaláltak, nem is egyszer. Először Balogh Zsolt, majd Tábori Attila mattolta a vendégek kapusát, így megnyugtató 4-2-es vezetésnél kezdődhetett az utolsó harmad.   

Úgy tűnik a kétgólos hátrány a pestieknek sem okozott gondot, hiszen némi meglepetésre kiegyenlítettek. Persze a „mi fiainkat” is keményfából faragták és újabb offenzívába kezdtek, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a meccs vége előtt 3-4 perccel Tábori Attila 2. találata egyben a győzelmet is jelentette.  

Jászberényi CHC – ES MTK Jéglovagok 5-4

A berényi hokisok győzelme egyben azt is jelentette, hogy megerősítették helyüket a táblázaton, hiszen most már pontelőnnyel állnak a 3. helyen.