Az új edző sem tett csodát

Mint ismert Forray Gábort, Szrecsko Szekulovics váltotta a jászberényi kosárlabda csapat kispadján. A szerb mester mintegy tíz napot töltött együtt a berényi gárdával és az volt a megállapítása, hogy nem olyan gyenge a csapat, mint a helyezése.

Csirke Ferenc a vendéglátó pécsi együttes mestere tartott is a kosárlabdameccstől, mert szerinte az edzőváltás sokszor okozott már meglepetést egy-egy összecsapás alkalmával.  A január 9-i, szombat esti mérkőzésen aztán kiderült, hogy egyelőre még nem tudta győzelemre vezényelni új csapatát a szerb tréner.

Mindenesetre az első negyed nagyon jól indult, a mieink vezettek, de később egyenlítettek a vendéglátók. Viszont szoros maradt továbbra is a mérkőzés, mindössze egy ponttal (21-20) volt jobb a hazai gárda. A folytatásban aztán egyre jobban belelendült a baranyai csapat és több mint tíz fórral léptek meg, azaz 42-30 volt látható a falitáblán a nagyszünetben.
A 2. félidőben is a hazai alakulat dominált. Dramicsanyin és Cohn hiába vétette magát észre egy-egy triplával, gyorsan érkezett a válasz, nem is egyszer. Ez pedig összességében azt eredményezte, hogy még hét egységgel növelte előnyét a házigazda, amivel el is dőlt a meccs. Mindenesetre Horti Bálinték az utolsó etapban sem lazsáltak, sőt „kivágták a „huszonegyet” azaz, ennyi volt a differencia a mérkőzés végén.

PVSK-PANNONPOWER – JP-TOP COP Jászberény 94-73

JKSE: Caffey 15, Cohn 11, Horváth 10/6, Dramicsanin 17/6, Sherman 14 Csere: Soós 4, Cseh 2, Blaskovits -, Mándoki.
A következő szombaton, azaz január 16-án 18 órai kezdettel már hazai környezetben lépnek pályára Cseh Györgyék, amikor a többszörös bajnok Szolnoki Olaj lesz a vendég Jászberényben.