Az Eurotransé a Téba Kupa

Többéves hagyományt követve az előző esztendő utolsó napjaiban teremfocitornát rendeznek Jászapátin. A győztes minden alkalommal a Téba Kupát viheti haza, sőt az utóbbi két évben a Széchenyi Kupa is gazdára talált.

December 28-29-én ezúttal is a Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium, Szakképző Iskola Sportcsarnoka adott otthont immár a VIII. óévbúcsúztató teremlabdarúgó tornának. Az első napon 16 csapat mérte össze tudását, ahol négy csoportban zajlottak az események, körmérkőzéses formában Az így kialakult sorrendet aztán a nap végeztével, – a Gimnázium Sportkörének képviselői Urbán Ferenc és VeleckiJános rendezők – kettéosztották. Így másnap délelőtt a csoport 3-4. helyezettjei az immár második alkalommal rendezett Széchenyi Kupában vehettek részt. A csoportmérkőzések 1-2. helyezettjei pedig délután, a Téba Kupáért szálltak harcba.

A Széchenyi Kupában az un. „bronzmeccset” a Bartos FC nyerte 6-1 arányban a Golden Boys ellen. A döntőben a Paps FC – Téba Beton rendes játékidőben 0-0-ra végződött így büntetők következtek, amelynek köszönhetően 3-2 lett a vége a Paps FC javára.

A Téba Kupában, a 3. helyért lejátszott mérkőzésen a Stop Dog nyert 2-1-re a Young Boys ellen. A döntőben pedig a sokszoros győztes bizonyult jobbnak ellenfelénél: Eurotrans – Téba Tüzép 2-0.
A főszponzor, Szőllősi Zoltán gólkirályi címet is adományozott, amit Szmola Dániel (RD Stílus) érdemelt ki hét góljának köszönhetően.