A Szeretet Ebédje

December 20-án, aranyvasárnap Szántai Attila vállalkozó és családja jóvoltából, a Jászkerület Nonprofit Kft. szervezésében az elmúlt évben is megtartották a Szeretet Ebédjét a Szentháromság téri ünnepi sátorban.

A rendezvény immár hagyománnyá nőtte ki magát a városban, amely a szeretet ünnepének közeledtével több éve hivatott megajándékozni a rászorulókat és az érdeklődő lakosságot egy tál meleg étellel. A jótékonysági megmozduláson Szatmári Antalné alpolgármester asszony köszöntőjében hangsúlyozta a lelki felkészülés fontosságát a Megváltó születésének ünnepére, majd kiemelte a példaértékű vállalkozói összefogást a nemes cél érdekében.

Advent utolsó vasárnapján több száz adag tarhonyás tokányhúst osztottak ki városunk elöljárói. A szeretetebéd osztásában tevékenyen részt vállalt Szabó Tamás polgármester, Hajnal-Nagy Gábor, Szatmári Antalné alpolgármesterek, Pócs János országgyűlési képviselő, Kasza Lajos ügyvezető igazgató, Hortiné dr. Bathó Edit múzeumigazgató, dr. Fodor Emese, dr. Körei-Nagy József rendőrkapitány, Birinyi János tankerületi vezető.
A jótékonysági eseményhez ezúttal a helyi Fidelitas csoport is csatlakozott. A megjelenteket forró teával, valamint házi mézeskaláccsal vendégelték meg.