Egy győzelem egy vereség

December 12-én szombaton este a sereghajtó Albrecht MVSC-MVSI otthonában  egyértelműen csapatunk számított a párharc esélyesének. Elmondhatjuk, hogy egy percig sem forgott veszélyben a győzelem.

Ezt igazolja, hogy az első szettben 7-0-nál szerezte meg az első pontját Kerekes Attila vezetőedző gárdája. A második szettben is a „Deme csapat” dominált, és a 3. etapban is az történt, amit lányaink akartak, így a papírformának megfelelően újabb három ponttal gazdagodott a berényi alakulat: Albrecht MVSC-MVSI – Jászberényi Röplabda Klub 0-3

December 15-én hazai pályán a Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az UTE együttesét látták vendégül Lékó Lilláék. Sajnos a párharc nem a remélt eredményt hozta. A fővárosi hölgyek kezdtek jobban és egyből több ponttal elhúztak. A második és harmadik játszmában már egyértelműen javult a mieink teljesítménye, de csak megközelíteni sikerült a remekül játszó UTE együttesét. Jászberényi Röplabda Klub – UTE 0-3.
A visszavágót december 23-án rendezik, előtte azonban 18-án, pénteken is találkozik majd ez a két csapat, a bajnokság keretein belül, mindkét alkalommal Újpesten.