U-10 – újabb ezüst

A JFC U-10 korosztálya a Sátor Kupa elnevezésű 18 csapatos, színvonalas tornán vett részt 2015. december 5-én. A kissrácok megismételték két héttel ezelőtti teljesítményüket, azaz ismét vereség nélkül lettek másodikok.

A Gödöllőn rendezett tornán három csoportba sorolták be a megjelent csapatokat. A Jászberényi FC fiatal tehetségei – hasonlóan a két héttel ezelőttihez -, itt is remek rajtot vettek, hiszen a csoportküzdelmek során nem találtak legyőzőre. Emellett a gólarányuk is figyelemre méltó volt, 22-5. Ezek után kezdődtek a középdöntők, ahol a Debrecen hasonló korosztályú nebulóit verték 3-0 arányban.  Az elődöntő már sokkal nehezebbnek ígérkezett, ahol a házigazda Gödöllő I. csapata várt rájuk. Házigazda ide, házigazda oda, ez az alakulat sem jelentett akadályt, korosztályukat tekintve egy magas színvonalú mérkőzésen sikerült 5-3-ra győzniük Kiss Csaba legényeinek.

Legvégül természetesen következett a döntő, amit azonnal, pihenés nélkül kellett megvívniuk a Liver FC Budaörs csapatával. Meg kell említeni egy igen „érdekes” bírói ítéletet melynek során, egy a szabályosnak vélt góljukat nem adta meg a sípmester, így 1-1-es döntetlennel végződött a meccs. Következtek tehát a büntetőrúgások ahol megint nem volt szerencséjük, így ismét a 2. helyen végeztek. Gyógyír számukra, hogy a torna gólkirálya ezúttal is Bagi Ádám lett.
(Álló sor balról) Bagi Ádám, Kiss Csaba edző, Pikó Martin, Nagy László, Béres Martin, Bathó Edvin, Forgó Márk. (Ülő sor balról) Magyar Barnabás, Bathó Balázs, Rácz Róbert, Tábori Patrik, Kiss Vince, Kövér Botond.