Finis a női kézilabdásoknál

A megyei női kézilabda bajnokság, záró fordulójának a Szolnok Tiszavirág Aréna adott otthont a hétvégén.

A Turcsányiné Pesti Edit által vezényelt női alakulat jászsági rangadó keretében Jászalsószentgyörgy ellen kezdett. A mérkőzésen végig vezetve biztos és lendületes játékkal rukkoltak ki lányaink-asszonyaink és biztosan gyűjtötték be a győztesnek járó két pontot.

Jászberényi NKK – Jászalsószentgyörgy 25-15

A másik ellenfél már sokkal nehezebbnek ígérkezett, hiszen Bereczkiné Misovits Éváéknak, a tavalyi bajnok, és jelenleg is a lista élén álló Törökszentmiklóssal kellett megküzdeni. Ellenük nem lehetett más célja együttesünknek, mint a tisztességes helytállás. Ennek ellenére nem kis meglepetésre, és persze nagy örömükre, az első félidőben sokáig vezettek.
Az első játékrész leteltével is, fej-fej mellett cseréltek térfelet. A második félidőben aztán a rutinosabb játékot képviselő miklósi hölgykoszorú fokozatosan növelte előnyét, de a végső sikerük ezzel együtt sem számít kiütéses győzelemnek.

Törökszentmiklósi KE – Jászberényi NKK 20-14

„Nagyszerű és örömteli fordulóban volt ismét részünk, köszönet ez edzőnknek, a lelkes gyerekeinknek, akik végig skandálva szurkoltak, és a minket oly sokszor kisegítő ifis kapusainknak!” – monda el Gál-Dobos Beáta, miután hazaérkeztek a megyeszékhelyről.
Megérdemelt hosszú pihenő következik a női kézilabdacsapat számára. Folytatás pedig február 28-án lesz.