A soha nem múló szeretet

Szabó Imre és Gulyás Klára november 25-én ünnepelték hatvanadik házassági évfordulójukat gyermekeik, unokáik és dédunokáik körében.

Szabó Imre és Gulyás Klára 1955. november 25-én kötöttek házasságot Jászberényben. A Szentkúti templomban esküdtek örök hűséget egymásnak. Az első két évben még albérletben laktak, de Ildikó lányuk már az új házba született 1957-ben, Imre fiuk pedig 1963-ban érkezett a családba. Gyermekeik kilenc unokával és két dédunokával ajándékozták meg őket, akik beragyogják a 83 éves Imre bácsi és a 81 éves Klárika néni mindennapjait. Mindketten jó egészségnek örvendenek, bár Klárika néni sokszor volt beteg, de együtt túlélték a nehézségeket. „Az életünket állandó tenni akarás jellemezte. Reméljük, ezen túl az életünk hajója csendesebb vizeken fog evezni.”

Gyémántlakodalmukat családi körben ünnepelték, bár a szétszóródott fiatalság nem minden tagja tudott jelen lenni az ünnepségen. Unokáik régi fényképekből összeállított vetítéssel kedveskedtek nagyszüleik nagy örömére. Azt mondják, hogy a gyémántlakodalom a soha nem múló szeretet jelképe. Kívánjuk, hogy Imre bácsi és Klárika néni is maradjanak örökre ilyen szeretetben.