Ötven év a vendégekért

Szívmelengető esemény résztvevői voltunk hétfőn. Drága fodrászunk, Csillikné Marika 50 éve áll a vendégek háta mögött. Ebből az alkalomból köszöntöttük őt egy meglepetés összejövetelen.

Több mint fél évig szervezkedtünk, hogy a hétfői rendezvény jól sikerüljön, és semmit ne vegyen észre Marika. Sikerült. Nagy volt a meglepetés, amikor több mint hatvan vendége egyszerre énekelt neki. Különleges alkalom volt, hiszen egymásnak idegenek, akik esetleg csak Marikánál találkoztunk, de olyan is volt közöttünk, hogy nem is ismertük egymást, mégis nagy örömmel készültünk a nagy napra.
És sikerült megőrizni a titkot. Marika a számára legfontosabbak, a családja segítségével jött el, és így még nagyobb volt az öröme, hiszen a családja, az unokái is részesei voltak örömének.
Készítettünk részére egy könyvet, amiben mindenki elmondhatta jókívánságait a legszebb fotók kíséretében.

,,Drága Marika! Amikor hozzád megyek, lehajtom a fejem, behúzom a nyakam, esetleg sapkát veszek. Bezzeg amikor eljövök Tőled, kihúzom magam, a hosszabb utat választom hazáig, és örülök minden ismerősnek. Mert Te nem csak a frizurámat, hanem a lelkemet, a magabiztosságomat is a helyére teszed.” Sok erőt, egészséget kívánunk Marikának a továbbiakhoz, hogy még sokáig járhassunk hozzá, nemcsak szép frizurákért, hanem a lelki feltöltődésért is.
Ferencsik Ágnes