Ettől azért több kell!

Az esős, borús időben átlagos nézőszám „fagyoskodott” a nézőtéren október 17-én a Somoskőújfalu elleni bajnoki meccsen. Sajnos, mint kiderült a játékosok sem tudták felmelegíteni a publikumot jó játékukkal.

Az első félidő elején a két csapat ismerkedéssel múlatta az időt, hiszen nemigen találkoztak még egymással a pályán. Mezőnyfölényben játszott ugyan a berényi gárda, de csak „helyzetecskéig” jutottak a fiúk, ugyanis valahogy nem volt átütő erő a támadásokban. A vendégek aztán egy gyors kontrával bevették a kapunkat..

A második félidőben sem találták a fiúk a fonalat, sőt a meccs vége felé a vendégeknek volt nagy lehetősége, de szerencsénkre nem találtak Miski hálójába.

Jászberényi FC – Somos SE 0-1

A mérkőzés után csalódottan sétáltak ki a nézők a pályáról és természetesen a klub elnöke, Dr. Gottdiener Lajos sem volt boldog. –„Gyenge teljesítményt nyújtottunk, ettől sokkal több kell. A reálisan kitűzött 5. hely eléréséhez, a hasonló képességű csapatokat – mint pl. a Somos SE – le kellene győzni hazai pályán!” 

Szombaton Cigándra utazik váro­sunk csapata. A vendéglátók mindössze egy alkalommal hagyták el vesztesen a pályát és a harmadik helyen várják a berényi alakulatot.