Vereség és győzelem

Elég rapszodikusnak mondható a jászberényi futballcsapat múlt heti szereplése: szerdán Felsőtárkányban öt gólt kaptak, szombaton pedig Tállyán ugyanennyit rúgtak.

Szerdán a korábban esőzés miatt elmaradt focimeccset pótolták labdarúgóink Felsőtárkányban, ahol 1-0-ás első félidő után, 5-2 arányú vereséget szenvedtek. Ezt követően mindenképpen a győzelem reményében utaztak a Borsod megyei Tállyára, ahol már a 9. percben jelezték, hogy mindezt komolyan is gondolták. Szokásos módon Mile Krisztián végezhetett el egy szabadrúgást jó 30 méterről és lövése nagy erővel vágódott a kapu jobb oldalába, 0-1. Egy szöglet utáni figyelmetlenségből egyenlítettek a házigazdák, 1-1, de alig három perc múlva Mile újra rúghatott egy szabadrúgást ezúttal kb. 23 méterről a jobb felső sarokba, 1-2.

A szünet után a vendéglátók egyenlítettek, Bálint Artúr azonnal kipókhálózta a bal felső sarkot, 3-2 ide. Öt perc elteltével ismét egálra hozták a találkozót, 3-3. Aztán Bálint Artúrt „elkaszálták” a 16-os vonalon belül Páles Tamás gólra váltotta a büntetőt, 4-3. A befejezés előtt két perccel Tóth Attila beállította a végeredményt:

Tállya KSE – Jászberényi FC 3-5

Szombaton, 17-én, hazai meccs következik Somoskőújfalu ellen, ami már korábban, azaz 14 óra 30-kor kezdődik.