Csütörtökön rajtol a JRK

A korábbi kiváló jászberényi sportvezető, Szeles Péter emlékére szervezett emléktornán az MTK Budapest, a TEVA Gödöllői RC, a Budaörsi DSE és a Jászberényi RK mérettette meg magát az elmúlt szombaton a külső sportcsarnokban.

A berényi csapat első ellenfele a Gödöllő volt, és a mieink nagy küzdése dacára 3:0-s gödöllői sikerrel zárult az első találkozó.
A Budaörsi DSE ellen az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosok kaptak bizalmat. Az első két szett elején ez alkalommal is a JRK vezetett, de a budaörsiek mindkétszer fordítottak. Az utolsó szettet nyertük, így „csak” 2:1 arányban nyert a fővárosi gárda.
Az MTK ellen a kezdőcsapatot küldte pályára Deme Gábor vezetőedző. A lányok remek játékkal megnyerték az első két játszmát. A harmadikat ugyan szoros csatában elveszítették, de a 2:1-es győzelem így sem maradt el. A Jászberényi Röplabda Klub tehát két vereséggel és egy győzelemmel harmadik helyezett lett a tornán. Az első helyen – a vereség dacára – az MTK Budapest végzett.

Mindent a csütörtöki bajnoki mérkőzés alá rendeltem – nyilatkozta Deme Gábor a torna után. Nos, csütörtökön 17 órai kezdettel nagy nyilvánosság előtt rajtolnak a lányok a fővárosi UTE ellen. A Bercsényi úti rangadót ugyanis az M4 Sport, élő adásban közvetíti majd.