Rangadót nyertek a lányok

A Jászberényi FC lány focicsapata a Pest megyei bajnokság Keleti csoportjában a hétvégén rangadót nyert Hevesen.

A hevesi lánykoszorú 27-0 arányú győzelemmel hívta fel magára a figyelmet az első fordulóban. A berényi hölgyek nem hatódtak meg a kétszámjegyű eredménytől, így nem is feltartott kézzel érkeztek Hevesre. Ennek ellenére már az 5. percben a hálóból kellett előszednie a labdát Göblyös Imolának, 1-0. Jó húsz percnek kellett eltelnie, hogy egalizálják lányaink a meccset. Ekkor Sipos Anikó beadásába ügyeletlenül ért a hazai kapus és az azonnal ott termő Vágó Anikó a hálóba kotorta a labdát, 1-1.

A második félidő huszadik percében a berényi gólvágót fellökte a kapus, így a sértett rúghatott 9 méteres szabadrúgást. Ez ugyan kimaradt, de az ezt követő szögletrúgást Vágó Anikó gyönyörű fejessel továbbította a kapuba, 1-2. Rá tíz percre kettőre növelték a lányok előnyüket. Koncsik Noémi remekül indította természetesen Vágó Anikót, aki egy csel után a kapuba bombázott, 1-3. Néhány perc múlva egy védelmi hibát követően a házigazdák ugyan szépítettek, (2-3) de egyenlítésre már nem futotta erejükből.

Hevesi DFC – Jászberényi FC 2-3

Remek játékkal sikerült begyűjteniük újabb három pontot és csak rosszabb gólkülönbség miatt tanyáznak a második helyen. Vasárnap Szentmártonkátán lépnek pályára, a negyedik helyen álló csapattal.