Naggyá tettük az ifi kapust

A focisták múlt heti hazai mérkőzése (0-1) nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, így mindenképpen a győzelem reményében utaztak szombaton Tiszaújvárosba.

A mérkőzés elején mindkét csapat igyekezett „feltérképezni” ellenfelét, hogy a későbbiekben lecsaphasson partnerére. Ám tíz perc elteltével már, Miski Zoltánnak kellett megmutatnia, hogy nem véletlenül igazolták Jászberénybe, ugyanis egy remek védésével mentette meg góltól kapuját. Majd röviddel utána a túloldalon Mile a kapufát találta telibe.

A 25. percben aztán a védők üresen hagyták a vendéglátók idegenlégiós csatárát, Hussein Shadi-t akinek arra is volt ideje, hogy levegye a labdát, megnézze a hosszúsarkot és mattolja a JFC kapusát, 1-0.

A 2. játékrészben jobbára a berényi gárda mezőnyfölénye mutatkozott a pályán, de ez meddőnek bizonyult, egészen a 75. percig, akkor ugyanis egy szép jobboldali beadást Bálint Artúr kapásból vágta a hálóba, 1-1. Majd néhány perc múlva fordulhatott volna a kocka. Az ellenfél kapusát kiállították, és büntetőrugáshoz is jutottunk. A kapuba az ifjúsági csapat játékosa, Szegő Márk Botond állt be, és kivédte Mile Krisztián büntetőrúgását. A hosszabbításban az ellenfél játékosa, Hajdú egyedül tört kapura de nagy szerencsénkre mellé lőtte a labdát.

Tiszaújváros – Jászberény 1-1

Nem sikerült tehát a három pontot kicsikarni Tiszaújvárosban, és nemcsak azért, mert a büntető kimaradt, hanem mint a JFC elnöke dr. Gottdiener Lajos elmondta, nem jött ki a lépés, egy kicsit mintha tompa lett volna a csapat ezúttal.
Javítani Cegléd ellen lehet, ami nehéznek ígérkezik, hiszen az NB II –ből kiesett gárda ugyancsak 7-0 arányban verte Nyírbátor együttesét, és 5 ponttal a JFC előtt áll a 4. helyen. A focimeccs szeptember 19-én, szombaton 16 órakor kezdődik hazai pályán.