Készül a kormányablak

Az országban elindult második generációs kormányablakok kialakításának részeként várhatóan 2015. október végétől a Jászberényi Járási Hivatal Jászberényben működő okmányirodája is kormányablakká alakul. Erről dr. Dobos Róbert hivatalvezető tájékoztatta szerkesztőségünket.
A tervezett és már jelenleg is folyamatban lévő átalakításnak köszönhetően az eddig megszokott ügytípusok intézése mellett jelentősen kibővül a helyben elintézhető vagy elindítható ügyek köre, immár egy új, modern, a 21. század követelményeinek megfelelő környezetben, hosszabb ügyfélfogadási idővel.  A kialakuló kormányablak a járási hivatal központi épületében, a Jászberény, Szabadság tér 16. szám alatt fog működni, a földszint teljes területén, illetve az első emeleten.
A kivitelezési munkálatok ideje alatt továbbra is változatlan ügyfélfogadási rend mellett, és ugyanazon a helyszínen szolgálják ki az ügyfeleket – hangsúlyozta a hivatalvezető „Az ügyfélfogadás folyamatosságának fenntartására irányuló alapvető célkitűzésünket végig szem előtt tartva.”
Ennek megfelelően a Szabadság tér 16. szám alatt, a tetőtérben alakították ki az okmányirodai állomásokat, ahol ebben a rövid, átmeneti időben is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva, a lehető legmagasabb színvonalon tudják az ügyfeleket kiszolgálni!
Mindezzel összefüggésben dr. Dobos Róbert arról is tájékoztatott, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jászberényben, a Járási Hivatal átalakítással érintett épületében kihelyezett ügyfélfogadást tartó szerveinek (Egészségbiztosítási, Nyugdíj-megállapítási Osztály és Igazságügyi Szolgálat) ügyfélfogadása a fentiek okán augusztustól már a Jászberényi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának épületében, a Jászberény, Jásztelki út 16. szám alatt érhető el.
Végezetül a hivatalvezető a most zajló kivitelezés megvalósulásáig az érintett lakosság szíves megértését kéri és türelmüket előre is megköszöni.