Igor Nicsenko lett a befutó

Június 25-én, csütörtöki lapszámunkban „Még edzőre vár a JFC” címmel jelent meg írásunk a Jászberényi FC labdarúgó csapatának új szakvezetőjével kapcsolatban. Nos, azóta sűrűsödtek az események és már meg is találták a JFC edzőjét Igor Nicsenko személyében.

Dr. Gottdiener Lajos a JFC elnöke elmondta, hogy Krecska János nem éppen sportszerű lépésre szánta el magát, amikor szóbeli megállapodásukat követően néhány nappal közölte, hogy mégsem a JFC-t választja. (Információnk szerint, Krecska János, Bene Ferenc segítője lesz a Gyirmót NB II-es együttesénél. – szerkesztő). Az élet természetesen nem állt meg aránylag elég gyorsan felvették a kapcsolatot Igor Nicsenkóval, aki elvállalta a JFC vezető edzői posztját. 

– „Igor Nicsenko a Stadler FC, a Ferencváros, a Dunaferr és a Győri ETO korábbi kiváló labdarúgója volt, aki magyar bajnoki és magyar gólkirályi címet is szerzett. Utóbbi időben, Győrben pályaedzőként tevékenykedett. Személyében egy jó szellemű, fiatal ambiciózus, motivált szakembert látunk. A JFC vezető stábja vele, így már teljes lett. Sándor István a szakmai igazgató, Igor Nicsenko vezetőedző, Lukácsi Antal pedig a pályaedző. A csapat őszre való felkészítését Sándor István kezdte el, Igor pedig hétfőn csatlakozik hozzánk és kezdi meg munkáját. Mint ismert Farkas János, Szathmári Zoltán, Keresztes Ferenc, Bálint Péter, Dajka László, Bárkányi Arnold és Ludánszki István eligazolt tőlünk. Szathmári helyettesét már meg is találtuk, őt Miski Zoltán váltja a kapus poszton, aki Kazincbarcikáról teszi át székhelyét hozzánk. Szóban megállapodtunk Mile Krisztiánnal, a Szolnoki MÁV korábbi labdarúgójával is. Továbbá a szerződés aláírása előtt áll Ulvicki Mihály is, aki korábban Nyíregyháza, Szegeden és Szolnok színeiben szerepelt. Mindenképpen szeretnénk még igazolni egy nagyon jó csatárt.” – fejezte be tájékoztatását a JFC elnöke.