Jól szerepeltek az Eltérős diákok

Március 31-én a Klapka György Szakközép- és Szakiskola, Általános Iskola és Speciális Szakiskola Szent István körúti Tagintézménye adott otthont a tanulásban akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskolák tanulói részére rendezett XL. Országos komplex tanulmányi verseny megyei fordulójának.

A verseny célja a 6. és 7. évfolyamos tanulók tehetséggondozása és pályaorientációjának segítése. A küzdelem a matematika tantárgy egyéni fordulójával kezdődött, amit a magyar irodalom, természetismeret, földrajz, történelem majd az életvitel és gyakorlati ismeretek tantárgyainak csapatversenye követett.
Egyéniben iskolánk tanulója Ürmös Viktória megyei 1. helyezést ért el, a csapatunk pedig nemes küzdelemben megyei 2. helyezett lett. Az elért szép eredményért dicséret illeti a csapat tagjait: Ürmös Viktória 6. osztályos, Balog Dóra, Banya Klaudia és Horváth Barna 7. osztályos tanulókat, valamint felkészítő tanáraikat Soósné Várnay Mária, Szántai Tiborné és Kiss Tamásné tanárnőket.

Bárcziné Kulcsár Júlia
tagintézmény-vezető