Az AnBeZsoSsza nyerte a Chemplex Kupát

Nyolc csapat részt vételével rendezték meg augusztus 7-én, vasárnap a Chemplex Kupa strandröplabda tornát a Lehel Termálfürdőben.

A csapatokban két férfi és két női játékos lehetett egyszerre a pályán (volt, ahol éltek ezzel a lehetőséggel, de volt olyan csapat is, ahol négy női játékos játszott), és szerepelhetett egy cserejátékos is.

Az A-csoportban a Lángelmék könnyedén verte az Ezmostígyjöttössze csapatát, a Chemplexet és a Pitbullokat kicsit nehezebben, de így is csoportelső lett. A Chemplex végzett az A-csoportban a második helyen és jutott tovább a legjobb négy közé.

A B-csoportban a Sándor Family nagy csatában verte az AnBeZsoSsza csapatát, majd legyőzte a Szent Fazekak és a Matyiék együttesét is, így csoportelsőként ment tovább. Másodikként az AnBeZsoSsza jutott a négy közé, miután nagy küzdelemben jobbnak bizonyult a Matyiéknál.

A keresztjátékokból a Sándor Family és az AnBeZsoSsza jutott a döntőbe. A bronzéremért vívott csatában a Chemplex  hatalmas küzdelemben verte 2:1-re a Lángelméket. A döntőben szintén óriási csata folyt, végül az AnBeZsoSsza örülhetett, hiszen az ő nyakukba került az aranyérem. Nyolcadik helyen a Pitbull, hetedik helyen a Szent Fazekak, hatodik helyen Matyiék, míg az ötödik helyen az Ezmostígyjöttössze csapata végzett. A legjobb férfijátékos díját Sándor István, míg a legjobb női játékos díját Sándor Tamara kapta.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?