JFC: továbbjutás a MOL Magyar Kupában

A szerdai, hétközi, balul sikerült hazai bajnoki mérkőzést követően augusztus6-án, szombaton a MOL Magyar Kupa 1. országos fordulójában lépett pályára a JFC csapata. Az alacsonyabb osztálybeli Rákosmente FC otthonában nem született meglepetés, a JFC háromgólos győzelemmel lépett a következő fordulóba.

Bajnoki mérkőzést idén még nem nyert, de a Mol Magyar Kupában szombaton sikerrel járt a Jászberényi FC csapata. A Rákosmente FC ellen idegenben Remili Mohamed már a 6. percben vezetést szerzett, ám négy perccel később Szokoli Milán Zoltán is betalált és 1-1 volt a találkozó állása. A döntetlent csak öt percig tudta tartani a hazai gárda. A 15. percben ugyanis Remili Mohamed ismét gólt szerzett és így az első 45 perc után 2-1-re a JFC vezetett.

A második félidőben 18 percet kellett várni az újabb gólra, melyet Perevuznik Makszim Sztepanovics szerzett, s ezzel már kétgólos volt a mieink előnye. A 89. percben még Borics Levente is betalált a hazaiak kapujába, s ezzel kialakult a 4-1-es végeredmény.

MOL Magyar Kupa országos 1. forduló

Rákosmente FC – Jászberényi FC 1-4 (1-2)

Továbbjutott: a Jászberényi FC

A szombati játéknapon több Jász-Nagykun-Szolnok megyei csapat is pályára lépett. Az eredményeik:

Szolnoki MÁV – Makó FC 1-0

Továbbjutott: a Szolnoki MÁV

Bagi TC 96 – Facultas-Tiszafüredi VSE 2-4

Továbbjutott: a Facultas-Tiszafüredi VSE

Tiszaföldvár SE – ESMTK 0-6

Továbbjutott az ESMTK

Lajosmizsei VLC – Törökszentmiklósi FC-Veteriner 2-0

Továbbjutott: a Lajosmizsei VLC

 

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?