Pontos szezonkezdet a Vasas II ellen idegenben

Nem várt könnyű szezonkezdet a Jászberényi FC NB III-as csapatára a 2022/2023-as szezonnyitón, hiszen a Vasas II. csapata ellen idegenben kezdtek Németh Gyula fiai. Egy igen változatos találkozón – kétgólos hátrányból felállva – sikerült pontot szereznie Remili Mohamedéknek.

A találkozót, amely meglehetősen szokatlan időpontban, délelőtt 11.00 órakor kezdődött, a házigazdák kezdték jobban. A 12. percben Kovács Dominik, hat perccel később Vida Máté talált Menczeles Iván kapujába (2-0). A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán, s a 34, percben Varga László találatával zárkózott csapatunk (2-1). Az első félidő utolsó perce pedig egy büntetőt hozott, melyet a hazaiak kaptak. Ezt pedig Géresi Krisztián értékesítette és visszaállította a kétgólos különbséget a csapatok között (3-1).

A második félidőben Ludasi Martin, Fejes János és Kurunczi Gábor is pályára lépett csereként, s a frissítés jól sikerült. A 74. percben Szöllősi Ferenc talált a hazaiak kapujába (3-2), majd négy perccel később értékesítette a mieink javára megítélt büntetőt is (3-3). A találkozó hajrájában már nem változott az eredmény, s így döntetlennel ért véget a találkozó.

Vasas II. – Jászberényi FC 3-3 (3-1)

Az 1. forduló további eredményei:

Kisvárda Master Good II. – Eger SE 4-0

DVTK II. – BKV Előre 0-2

DVSC II. – Körösladányi MSK 1-0

Békéscsaba 1912 Előre ii. – BVSC-Zugló 0-4

Sényő-CARNIFEX FC – Putnok FC 0-3

Facultas-Tiszafüredi VSE – Karcagi SE 3-1

Füzesgyarmati SK – DEAC 2-1

FC Hatvan – Aqua-Generál Hajdúszoboszló 1.1

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Pénzügyőr SE 0-3

A 2. fordulóban, augusztus 3-án, szerdán a Jászberényi FC a DVTK II. csapatát fogadja. A találkozó 17.30 órakor kezdőik a városi stadionban.

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?