Kézilabda I. helyezés Koperban

A Jászberényi TF DSE utánpótlás kézilabda csapata ismét részt tudott venni 2 nemzetközi tornán is, amire a Covid miatt az előző években nem kerülhetett sor.

Június végén Horvátországban a festői szépségű Makarskán 2 korcsoporttal U14-15, és serdülő csapatainkkal vettünk részt. Ezen a tornán a mérkőzések túlnyomó részét szabadtéri műfüves pályákon rendezik. Itt a játékosainknak nagy kihívást jelentett a tűző napon történő küzdelem. Gyakran olyan ellenfelekkel kerültünk össze, akik nagyobb játéktudással rendelkező idősebb játékosokból álltak. Lányaink mindig a maximumot próbálták nyújtani. Sokat tanultak ezeken a magasabb színvonalú mérkőzéseken, amit későbbiekben tudunk majd alkalmazni.

Ezután közvetlenül július elején egyesületünk ifjúsági csapatával indultunk a szlovéniai Koperba, ahol a 28. Eurofest torna került megrendezésre, ahonnan az előkelő 1. hely megszerzésével és rengeteg élménnyel térhettünk haza. Ez a korosztály a 2021/2022 országos bajnokság III.osztályában a tabellán az előkelő 3. helyezést érte el, amire nagyon büszkék vagyunk. A csapatok edzői: Turcsányiné Pesti Edit (serdülő, ifi), Bús Linda (U15)

Vélemény, hozzászólás?