Továbbra is a Keleti-csoportban a JFC

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették az NB III-as bajnokság 2022/2023-as szezonra szóló csoportbeosztását. A négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei csapat közül a JFC, a Tiszafüred és a Karcag a Keleti-csoportba, a Szolnoki MÁV a Közép-csoportba került.

Az új szezonban is az NB III Keleti-csoportjában játszik majd a bajnoki pontokért a Jászberényi FC labdarúgócsapata. A tragikus tavaszt produkáló együttes játékosállománya alaposan megváltozik az új szezonra, s remélhetőleg a tavaszi vesszőfutás nem ismétlődik meg. Biztosíték lehet erre, hogy két egykori – NB I-et is megjárt – berényi focista is hazatért, s ismét a JFC gárdáját erősíti. Remili Mohamed és Fejes János rutinja nagyon sokat érhet az ősz során. Mellettük további új játékosok érkezése várható, akik közül többen már az eheti, szarvasi edzőtáborban is ott lesznek.
Az MLSZ-ben elkészített NB III-as csoportbeosztás érdekessége, hogy a négy megyei csapatunk közül három a Keleti-, egy pedig a Közép-csoportba került.
A Keleti-csoport csapatai:
Békéscsaba II, BKV Előre, BVSC, DEAC, DVTK II, DVSC II, Eger, Hatvan, Füzesgyarmat, Hajdúszoboszló, Jászberényi FC, Karcag, Kisvárda II, Körösladány, Pénzügyőr, Putnok
Sényő, Tiszafüred, Tiszaújváros, Vasas II.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?