Vereséggel kezdték a rájátszást

Megkezdődött a rájátszás a női röplabda NB I-ben. Az 5-8. helyért folyó pontvadászatban érdekelt Jászberény VT csapata idegenben, vereséggel folytatta a szezont.

A CoreComm VESC csapata ellen az alapszakaszban egy szettet tudott nyerni hazai pályán a JVT együttese. Ennek ismeretében egyértelműen a hazaiak voltak a két gárda vasárnapi találkozójának esélyesei. Bár ezúttal idegenben is sikerült a Deme-csapatnak egy szettet „ellopni” ellenfelétől, a találkozón a papírforma érvényesült.

Az első két szettet viszonylag könnyen nyerték a hazaiak, s talán ez egy kicsit el is altatta őket. A harmadik játszmára ugyanis feltámadt a JVT és kiharcolta a folytatás lehetőségét. A negyedik szettben viszont ismét a hazaiak akarata érvényesült, s így a mieink pont nélkül maradtak.

CoreComm-VESC – Jászberény VT 3-1

A találkozón látottakat a klub honlapján így értékelte Deme Gábor, a JVT vezetőedzője:

 „Ezen a mérkőzésen a Veszprém nagyon taktikusan és kiválóan játszott – véleményem szerint több játékosa csúcsformát mutatott, tulajdonképpen nem volt gyenge pontjuk. Mi nagyon akartunk, de egy jó Veszprém ellen ennyire tellett tőlünk.”

A forduló másik mérkőzésének eredménye:

Kispest SE – DSZC-Eötvös DSE 3-0

Az NB I 5-8. helyéért folyó rájátszás állása:

  1. CoreComm VESC 6
  2. Kispest SE 5
  3. DSZC-Eötvös DSE 1
  4. Jászberény VT 0

A rájátszás második fordulójában a Jászberény VT a DSZC-Eötvös DSE gárdáját fogadja. A találkozó március 25-én, pénteken 19.30 órakor kezdődik a Bercsényi Játékcsarnokban.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?