Kutya jó farsang

A fenti címmel hirdette meg február 26-ára azt a rendezvényét a Dream Team csapata, melyen a jászberényi gyepmesteri telep kutyusainak gyűjtöttek eledelt. Ahogy azt korábban már megszokhattuk, ezúttal is színes program várta a gyerekeket és szüleiket.

Igazi farsangi forgatagba csöppent, aki február utolsó szombatjának délutánját az Ifjúsági Házban töltötte. Meglepetés ajándékkal várták azokat a gyermekeket, akik jelmezben érkeztek. Így azután igen színesre sikeredett a forgatag, hiszen volt itt kígyószelídítő, királylány, kismedve, elefánt és még sok más szereplő is. A belépő ezúttal kutyaeledel volt, melyet a jászberényi gyepmesteri telepen élő négylábúak számára gyűjtöttek.

A vendégeket tea és sütemények, közte természetesen fánk is várta. Utóbbit magában és kitűnő lekvárokkal ízesítve is fogyasztani lehetett. Az asztaloknál színezhettek, rajzolhattak az ifjak, de volt arcfestés, csillámtetkó és különböző kézműves foglalkozások, ügyességi játékok is várták a gyermekeket. A legkisebbek pedig a bébihentergőben érezhették igazán otthon magukat. Délután négy órakor pedig egy rövid színpadi előadás részesei is lehettek, ahol Maci Mirával, a Tavasztündérrel és a busókkal együtt űzhették el a telet.

A Dream Team ismét egy nagyszerű délutánt varázsolt az Ifjúsági Házba. Aki eljött, az láthatóan nagyszerűen érezte magát, s a kutyakaja gyűjtés is eredményes volt. Információink szerint mintegy egy egész hétre elegendő ennivaló gyűlt össze a négylábúaknak.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?