A rádiósok is búcsúztatták az óévet

Több mint egy évtizedes szünet után december 29-én újra volt Óévbúcsúztató Sportnap a Bercsényi úti játékcsarnokban. Egykoron ehhez a rádióamatőrök is kapcsolódtak, akik ezen a napon éterversenyt, aktivitást rendeztek. Így volt ez ismét az elmúlt esztendő végén is.

A Jászberényi Rádiósok Egyesülete a MOM Rádióklubbal közösen rendezte meg a 2 méteres amatőrsávban az immár két évtizede hagyományos évvégi aktivitását. A tavalyi év végén az egész országra kiterjesztették a versenyt, s nem kevesebb, mint nyolc városban (Füzesgyarmat, Gödöllő, Győr, Jászberény, Pécel, Pécs, Piszkéstető, Székesfehérvár) volt állomás. A Jászberényi Rádiósok Egyesülete Piszkéstetőn rendezkedett be, ahol HA7KLF hívójellel Vágó Mihály, Kővágó János és Sebestyén Tamás operátorok voltak elérhetőek. Az aktivitáson összesen 139 állomás vett részt, közülük 44 állomás 7 állomással is tartott összeköttetést. A verseny díjátadóját később rendezik meg.

A szervezők, a MOM Rádiósklub és a Jászberényi Rádiósok Egyesülete mindenkinek köszöni a versenyen való részt vételt, s egyben sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kíván mindenkinek!

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?