Remekeltek ifjú birkózóink

Nagyszerű eredményekről osztott meg hírt Facebook oldalán a Jászberényi Birkózó Club. Az egyesület öt fiatalja nemzetközi versenyen vett részt Érden és négyen dobogós helyen végeztek.

Érden, január 15-én rendezték meg  a Lakatos Gábor Meghívásos Nemzetközi Szabadfogású Birkózóversenyt, melyen nagyszerűen szerepeltek a Jászberényi Birkózó Club fiataljai. Száraz Tibor öt tanítványa lépett szőnyegre, s közülük négyen is részesei lehettek az eredményhirdetésnek.

A diák I-es kategóriában, az 50 kilogrammos súlycsoportban Tugyi Zétény legyőzhetetlennek bizonyult és megnyerte a versenyt.

A gyermek I-es kategóriában a 32 kilogrammosok között Nagy Milán, a serdülők 85 kilogrammos súlycsoportjában pedig Nagy Levente egészen a döntőig menetelt, s csak ott szenvedett vereséget. Azaz, az eredményhirdetés során a dobogó második fokára állhattak.

A diák I-es kategóriában az 58 kilogrammosok között Baráth Hunor a harmadik helyet szerezte meg.

Ötödik lett a diák I-es kategória 46 kilogrammos mezőnyében Lagzi-Kovács Balázs.

Nagyszerűen kezdték tehát a 2022-es esztendőt a Jászberényi Birkózó Club fiataljai. A sikeres versenyzőknek és mesterüknek, Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk, s kívánunk nekik hasonlóan jó folytatást!

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?