A gyermekvédelmi törvényről az emberek dönthetnek, nem Brüsszel

A családról, a gyermekvédelemről tartott sajtótájékoztatót december 9-én, csütörtökön, jászberényi képviselői irodájában Pócs János, térségünk országgyűlési képviselője.

– Karácsony számunkra az év legszebb, legszentebb ünnepe. Karácsonykor mindannyiunk számára legfontosabb a család, a gyermek, a szeretet. Látnunk kell, hogy oly korban élünk, amikor a multikultúra, az Európai Bizottság, a keresztény, a karácsony kifejezést el akarja törölni. Helyette fényünnepet akarnak bevezetni, és ránk akarják erőltetni, hogy a család alapja nem az anya, az apa és a gyermek – kezdte sajtótájékoztatóját Pócs János.

Szerinte a liberális erők veszélyes zónákba akarják Magyarországot vezetni, ami számunkra szent és sérthetetlen kell, hogy legyen. A gyermekeink és unokáink életét jelentő családi, szexuális identitást soha nem látott agresszív módon akarják befolyásolni.

– A Fidesz-KDNP kormány 2010-ben azon az úton indult el, hogy a mindannyiunk életét befolyásoló nagy döntésekben az emberek véleménye a meghatározó és az iránymutató. Ezért kértük az emberek véleményét a rezsicsökkentésről, a migráció megállításáról. Az emberek véleménye megállította a kötelező kvóta bevezetését. A járványkezelésről és a gazdaság újraindításáról is megkérdeztük az embereket – mondta a képviselő, aki megjegyezte, hogy most, amikor liberális országok felhatalmazás nélkül döntenek arról, hogy egyre kisebb gyermekek körében, egyre agresszívabban terjesszék az LMBTQ propagandát a szülők megkérdezése nélkül, ez ellen tiltakoznunk kell. Ezért kezdeményeztek ebben a kérdésben népszavazást.

– A vita arról szól, hogy kik dönthetnek arról, hogyan neveljük gyermekeinket. Egy gyermek szexuális nevelése meggyőződésem szerint kizárólag a szülők dolga kell, hogy legyen. A szexuális propagandától meg kell védeni a gyermekeinket. Mi valljuk, hogy semmiféle hazai vagy külföldi nyomás, zsarolás nem rendítheti meg az LMBTQ propagandával szemben a magyar embereket és a magyar kormányt. A racionalitás jegyében ez a népszavazás az országgyűlési választásokkal egyidőben is megtartható. Európában így a magyar emberek elsőként mondhatják el, hogy mit gondolnak a gyermeknevelésről. Látjuk, hogy más országokban a liberális elit dönt minderről – mondta Pócs János.

A képviselő hangsúlyozta, ma már látják, hogy Brüsszel és a balliberálisok egyre több eszközzel próbálják kényszeríteni a magyar kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény kapcsán. Brüsszel, a Soros-hálózat és a baloldal mind ezt akarja. Céljaik elérése érdekében sorra jönnek a politikai támadások Magyarország ellen és Brüsszel pénzügyileg is zsarol bennünket. Visszatartja a hazánknak járó pénzeket. Ezek nem adományok, hanem hitel, s mivel a választások befolyásolás miatt is visszatartják, ezért Varga Mihály pénzügyminiszter olyan hitelfelvételt vezényelt le, amely kedvezőbb kamatozású és nincs egyéb feltételekhez kötve, derült ki a képviselő szavaiból.

– Meggyőződésem szerint, 2022-ben arról is döntünk, hogy gyermekeink milyen hatások alatt nőnek fel a jövőben. A Fidesz kormány törvényt hozott erről, melyet a baloldal támad és az óvodákra, iskolákra, a médiára szabadítanák az LMBTQ aktivistákat. A gyermekek körében gátlástalanul népszerűsítik a nemi átalakító kezeléseket és műtéteket. A magyar baloldal ebben az ügyben is szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit. Erről is szól majd a tavaszi népszavazás – mondta Pócs János, aki sajtótájékoztatója zárásaként Ferenc pápát idézte: „Ami nem sikerült Napóleonnak, ami nem sikerült a náci-kommunista diktatúrának, az nem sikerül ma az Európai Bizottságnak sem.”

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?