Rangadót vesztettek asztaliteniszezőink

A férfi asztaltenisz NB III Dél-Alföld csoportjában, az elmúlt hét végén, veretlen csapatok találkoztak Jászberényben. Az NGS-Union JASE a Békési Team gárdáját fogadta, s a találkozó végén a vendégek örülhettek.

Négy forduló után két csapat állt veretlenül a férfi asztalitenisz NB III Dél-Alföldi csoportjában. Az ötödik játéknapon, október 29-én, szombaton Jászberényben randevúzott egymással a két gárda, az NGS-Union JASE és a Békési Team.

A párosok után 1-1-re állt a rangadó, majd az egyéni mérkőzések után a mérleg a vendégek felé hajlott. Tóth Balázs ugyan három ellenfelét is legyőzte, ám Börzsei Krisztián, Győr Róbert és Taksz József csak 1-1 egyénit tudott nyerni. Ez pedig azt jelentette, hogy a békésiek végül 11-7-re nyerték meg a rangadót.

NGS-Union JASE – Békési Team 11-7

Öt forduló után a Békési Team áll a tabella élén veretlenül, míg az NGS-Union JASE a második, egy vereséggel.

A hatodik fordulóban az NGS-Union JASE november 13-án, szombaton a Csaba Fly Asztalitenisz Egyesület együttesét fogadják. A mérkőzést a SZSZC Klapka György Szakközépiskola és Szakiskola tornatermében rendezik.

Az egyesület megyei bajnokságban szereplő másik csapata a 3. fordulóban Karcagon vendégeskedett és 12-6-ra legyőzte a Kováts DSE Karcag III. együttesét. Így a gárda őrzi veretlenségét a megyei I. osztályú bajnokságban,

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?