Nincs megállás, szerdán újabb bajnoki

A 2021/2022-es bajnoki pontvadászat augusztus 1-jén indult, az NB III Keleti-csoportjában. Egy héttel később MOL Magyar Kupa forduló miatt nem rendeztek bajnoki mérkőzéseket, ám 11-én, szerdán már ismét bajnoki pontokért harcolnak a csapatok. A Jászberényi FC az újonc Hidasnémeti otthonában lép pályára.

A megyei vetélytárs Törökszentmiklós ellen aratott hazai 4-0-s győzelem után vasárnap a MOL Magyar Kupa első országos fordulóját is sikerrel vette a Jászberényi FC csapata. Szerdán, a bajnokság második fordulójában az újonc Hidasnémeti ellen próbálják meg Németh Gyula fiai az újabb 3 pontot megszerezni.

A bajnokság első fordulójában a Hidasnémeti létszámgondok miatt nem tudott kiállni Putnokon. Az MLSZ fegyelmi bizottsága a 3 bajnoki pontot 3-0-s gólkülönbséggel játék nélkül a putnokiaknak ítélte. A hidasnémetiek pedig ezen felül még írásbeli figyelmeztetésben is részesültek.

Szombaton viszont a MOL Magyar Kupa első országos fordulójában Cigándon pályára léptek a hidasnémetiek és 2-1-es sikerük továbbjutást ért.

Nehéz megjósolni, hogy a szerdai bajnokin milyen eredmény várható. ha a hazaiak rendezték soraikat, akkor nem vár könnyű mérkőzés a JFC-re, amely igen gólképes volt az első bajnokin és kupameccsen is. Igaz a Csomádon kapott 4 gól figyelmeztető is lehet, hogy hátul jobban kell koncentrálni.

A labdarúgó NB III Keleti-csoport 2. fordulójának párosítása:

17.30 óra: Hidasnémeti VSC – Jászberényi FC

17.30 óra: Törökszentmiklósi FC-Veteriner – DEAC

17.30 óra: DVTK II. – BKV Előre

17.30 óra: SBTC – Kisvárda Master Good II.

17.30 óra: Sényő-CARNIFEX FC – Eger SE

17.30 óra: Tállya KSE – Termálfürdő FC Tiszaújváros

17.30 óra: Újpest FC II. – Aqua-Generál Hajdúszoboszló

17.30 óra: DVSC II. – Kolorcity Kazincbarcika SC

17.30 óra: Tiszafüredi VSE – Békéscsaba 1912 Előre

17.30 óra: Füzesgyarmati FC – Putnok FC

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?