Csomádon játszik a Magyar Kupában a JFC

Az első fordulót követően, ezen a hétvégén nem bajnoki, hanem MOL Magyar Kupa mérkőzés szerepel a Jászberényi FC NB III-as csapatának programjában. A JFC a Pest megyei I. osztályban szerelő Cso-ki Sport vendégeként lép pályára.

Az első fordulót követően egy hét kiesik az NB III-as bajnoki szezonból, ám a Jászberényi FC így sem marad mérkőzés nélkül. Augusztus 7-8-án rendezik ugyanis a MOL Magyar Kupa első országos fordulóját, amelyben az NB I-es és NB II-es csapatok még nem lesznek érdekeltek. Pályára lépnek viszont az alacsonyabb osztálybeli együttesek, így a Jászberényi FC is.

Németh Gyula vezetőedző csapata Csomádon a Cso-ki Sport ellen lép vasárnap pályára. A házigazdák a Pest megyei I. osztályú bajnokság 2020/2021-es idényét a hatodik helyen zárták, 9 ponttal lemaradva a harmadik Nagykáta mögött.

A Csoki-Sport – Jászberényi FC találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, s döntetlen esetén2x15 perces hosszabbítás következik. Amennyiben ezt követően is döntetlen az eredmény, akkor büntetőrúgással döntik el a továbbjutást a csapatok.

MOL Magyar Kupa – országos I. forduló

  1. augusztus 8. – vasárnap  16.00 óra: Csoki-Sport – Jászberényi FC

Csomád

A találkozó esélyesének mindenképpen a magasabb osztályban szereplő Jászberényi FC számít. Városunk csapata 4-0-ás győzelemmel kezdte az NB III-as bajnokságot, s a MOL Magyar Kupában is szeretne minél tovább jutni.

 

Vélemény, hozzászólás?